KIIPULAN leiristä

10.9.2017

Kiipulan leiri 30.9.-1.10.2017

Kiipulan kestävyyslajien yhteisleiri järjestetään Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskuksessa Turengissa päiväleirinä. Leiri on tarkoitettu seuran junnu- ja nuorten sarjalaisille urheilijoille.

Leiri on Hiihtoseuraan kuuluville em ikäisille urheilijoille maksuton. Tämän vuoden leirille lauantain ohjelmaan voivat ilmoittautua kahdeksan vuotta täyttäneet ja sunnuntain ohjelmaan nuoremmatkin hiihtäjänalut vanhempiensa seurassa.

Leirillä seuran valmentajista paikalla ovat VeskuS ja Reija. Tarkempi leiriohjelma julkaistaan osallistujille n viikkoa ennen leiriä. Lauantaina ohjelmaa on klo 9.00 -  16.30 ja sunnuntaina 9.30 - 16.00. Kaikki huolehtivat leiripaikalle kulkemisensa itse.

Molempina päivinä leirillä tarjoillaan lounas. Sunnuntaina ohjelmaan osallistuvat vanhemmat maksavat lounaan suoraan Kiipulan keittiölle ruokaillesssaan.

Ilmoittautuminen leirille on päättynyt.Tämän syksyn leirille on ilmoittautunut ennätysmäärä hiihtoseuralaisia. Lauantain ohjelmaan osallistuu 16 ja sunnuntain ohjelmaan 24 seuran jäsentä! Mukavaa leiriä!